Bezorging

Levertijd & Bezorging

Olievullingen.nl streeft naar een zo snel mogelijke afhandeling van uw bestelling. In de regel houdt dit een levertijd in van zo’n 1-2 werkdagen. Olievullingen.nlverzend uw bestelling in samenwerking met PostNL Pakketservice. Zij verzorgen de verdere afhandeling van uw bestelling.

PostNL Pakketservice levert in 98% van de gevallen binnen 24 uur. Bent u de eerste keer niet thuis? Geen probleem, PostNL maakt een 2e afspraak met u om het pakket bij u af te leveren. DHL levert ook niet zaterdag, tenzij er een toeslag wordt afgesproken .

Indien uw bestelling retour komt naar olievullingen.nl, omdat de bestelling niet bezorgd of afgehaald kon worden, zijn de verzendkosten voor uw rekening. Uw bestelling wordt nogmaals verstuurd wanneer u de verzendkosten opnieuw heeft voldaan.

Mocht uw bestelling een langere levertijd hebben, dan bovenstaand aangegeven, informeert Olievullingen.nl uw tijdig met een nieuwe indicatie van de levertijd.  

Voor vragen of meer informatie kunt altijd contact met Olievullingen.nl opnemen.


Garantie

Op alle producten van Olievullingen.nl is de fabrieksgarantie van toepassing.


Retourneren

Wanneer u bestelling bij aankomst is beschadigd kunt u de bestelling (binnen 5 dagen) retourneren aan Olievullingen.nl. Daarnaast dient u binnen 2 dagen na aflevering onder opgave van reden Olievullingen.nl op de hoogte te brengen.

Alle vermelde prijzen zijn Excl. BTW / Alle Preise verstehen sich Exkl. MwSt